Voor wie werken commonizers?

commonizers helpen ondernemers, overheden zoals gemeenten en provincies, en maatschappelijke organisaties om hun duurzame en maatschappelijke waarden te meten en zichtbaar te maken.

 

Ondernemers

Ondernemers in alle ketens zien de vraag van klanten en afnemers naar meer transparantie en duurzaamheid van hun diensten en producten constant toenemen. Zowel consumenten als collega-bedrijven kiezen steeds bewuster wat ze aanschaffen of inkopen, en bij wie ze dat doen.

 

Gemeenten

Gemeenten staan onder druk om mee te gaan in de energietransitie, gasvrije warmte, duurzame mobiliteit en een sociale structuur waarin iedereen kan participeren. Dat vraagt om een nieuwe aanpak en een andere manier van communiceren met burgers en bedrijven. Wie klimaatdoelen stelt als overheid wordt daar ook aan gehouden door haar burgers. Burgers en bedrijven geven ook steeds vaker de voorkeur aan een duurzame gemeente om zich te vestigen.

 

Maatschappelijke organisaties

Wat voor bedrijven en overheden geldt, geldt des te sterker voor maatschappelijke organisaties die duurzaamheid in hun doelstelling hebben opgenomen, zoals NGO’s. Van hen wordt zeker verwacht dat ze ook als organisatie handelen naar hun eigen doelen. En stakeholders willen dat ook kunnen zien.

Hoe we helpen om maatschappelijke waarde te meten en zichtbaar te maken lees je hier.

Wil je meer weten in een persoonlijk contact? Maak dan hier een afspraak.